Dezvoltare

Website

Website-ul este locația digitală a afacerii tale. Un loc de cunoaștere, de întâlnire, un loc în care se construiesc relații între tine și clienții tăi. Facem mai mult decât dezvoltare web, te ajutăm să exprimi identitatea afacerii tale creând o experiența unică vizitatorilor tăi.

Start – Ajută-ți clienții să te descopere

Opțiunea “Start” este perfectă pentru realizarea primului website al afacerii tale. 

  • Fii ușor de contactat
  • Dobândește credibilitate
  • Devino vizibil
  • Spune-ți povestea

Grow – Facilitează interacțiunile cu afacerea ta

Ești pregătit să crești. Afacerea ta are nevoie de o mai bună gestionare a relației cu clienții.

  • Rezervări pentru hoteluri, pensiuni și alte experiențe
  • Programări automatizate pentru facilitățile oferite.

E-Commerce – Vinde produse și servicii fără efort

Calitate locală cu livrare națională. Integrează cu ușurință magazinul online în viața afacerii tale.  

  • Gestionează datele clienților
  • Plata online 
  • Livrează direct din website
  • Oferă suport cu ușurință. 
Start

Ajută-ți clienții să te descopere.

Lunar românii realizează 268.000 de căutări pe Google pentru cuvintele: hotel, pensiune, cazare. Ajută-i tu să-și aleagă locația perfectă.

Credibilitatea afacerii tale poate scădea semnificativ în ochii clienților noi, atunci când aceștia sunt nevoiți să perieze social media, google maps sau alte platforme pentru informații de bază despre tine.

Website-ul este echivalentul digital al unei locații fizice, în care poți primi pe cineva. Website-ul demonstrează că “exiști”, că ți-l permiți și că îți pasă de experiența pe care o are cineva atunci când intră în contact cu brand-ul tău.

Turistul este mai informat decât niciodată. Așteptarea este ca el să-și poată planifica vacanța în cele mai mici detalii pe internet sau la telefon. Imaginează-ți că dintre toți competitorii din zona ta, tu ești cel mai ușor de descoperit, că ai cele mai informații disponibile pe site, astfel avantajul tău competitiv crește semnificativ.

Grow

Facilitează interacțiunile cu locația ta.

Oferă posibilitatea oaspeților să-și facă rezervarea când vor ei. Eliberează-te de administrative.

Concentrează-te pe experiența oferită în hotelul, pensiunea, sau restaurantul tău fără să fii întrerupt telefonic de către persoane ce altfel ar fi putut să-și rezerve să-și plătească vacanța direct din website-ul tău. 

Valoarea creată de tine nu este realizată repetând aceeași informație telefonic de mai multe ori pe zi, ci atunci când ești complet prezent și atent la nevoile oaspeților prezenți în locație. 

Încasează, rambursează, aplică discount-uri sau crează pachete promoționale direct în website. Permite vizitatorilor să-și securizeze sejurul prin realizarea plății unui avans. 

E-Commerce

Vinde produse și servicii fără efort.

Ai impresionat cu sucul natural din livada proprie sau cu dulceața făcută după rețeta familiei?  Diversifică-ți simplu sursele de venit.

O vacanță unică este suma a multe mici momente speciale, de la priveliște și confortul camerei, la facilitățile și bucatele oferite pe perioada sejurului. 

Până la întoarcere, oferă-le clienților oportunitatea să-și amintească și să se bucure de vacanța petrecută alături de tine. 

Vinde direct din site produsele muncite de tine pentru a împărtășii din bucuria lor. 

Cum facem lucrurile?

Scopul nostru este să identificăm soluția potrivită, chiar dacă asta însemnă să-ți recomandăm o altă agenție.

Cum va arăta afacerea ta atunci când problema a fost rezolvată?

Prima discuție are rolul de a te ajuta să definești problema și să vizualizezi cum va arăta afacerea ta în momentul în care acesta a fost rezolvată.

Care este efortul ce trebuie depus pentru a avea succes?

Al doilea pas este să  te ajutăm să dimensionezi bugetul necesar atingerii indicatorilor de succes rezultați în urma definirii problemei și a viziunii.

Care este soluția și planul de implementare a acesteia?

Dacă un webiste te ajută să-ți îndeplinești obiectivele, iar noi suntem agenția potrivită să le realizăm, vom agrea asupra planului de atac și a pașilor următori.